maandag 21 juli 2014

MmmMaandag: Frisse salade met appel en geitenkaas

Met het hete weer in de zomer heb ik meestal niet zoveel zin in een 'zware' maaltijd. Daarom kies ik dan voor de lunch of het avondeten graag voor een frisse salade. Gezond, verkoelend en lekker licht.

Lunch - Frisse salade met appel en geitenkaas (2p.)

Wat doe ik erin?
Salade: geitenkaas, een handje pecannoten, 1 groene appel, rucolasla, alfalfa
Dressing: 2 EL olijfolie extra vierge, 2 EL sinaasappelsap, 1 TL mosterd, 2 TL honing

Hoe maak ik het klaar?
Hak de pecannoten in stukjes. Doe de rucola en alfalfa in een kom. Snijd de appel in stukjes of plakjes en voeg toe. Meng de dressing en giet deze over de salade. Verkruimel de geitenkaas er overheen en voeg de nootjes toe. Geniet ervan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter: